Sunday, 29 May 2011

hehe~

lama menghilang..g mana dik?
haha, i always here..just haven't got time for updating..
just banyak perkara berlaku from early May til now, Tapi nak cerita ke? So many lor..
takpe r, ak rajinkan diri meng'list'kan aktiviti sepanjang May nie..ahaks

1 May : Kakak ak kawin..bz oOoo..3, 4 hari baru hilang penat
9 - 13 May : Pinang, jalan2 kat kampung member ak..lama gak xjejak kaki kat pinang. Almost 15 years u! Byk dah berubah, bgunan tinggi2, pantai dah tak boleh mandi kesan dari tsunami, ak g bukit bendera, night market, gurney, mkn pasembur & char kuew tiau, n mcm2 r..
14 May : Hari ni akak ak sanding kat teluk intan. So lepas je balik dari Pinang, the next day is the rombongan dari shah alam ke teluk intan. Kami naik bas satu kampung, haha..seronok gak. kat sana, ak jumpe member masa belajar dulu, khalifah n mariatul..on the same day, kawan ak, afiah bertunang..tak dapat nak join, sedih gak but what to do..two important events fell on the same date.
15 - 20 May : DEMAM, lama oOoo ak demam..siap selesema, batuk, bersin..berjalan xingat punya pasal.
22 May : Lepak dgn kawan kat Pyramid, makan Mcd n Jenjalan
23 May : KERJA. Ak pun terkejut lagi, dah kerja ke ak? Hehe, ak temporary je 2 bulan, nasib ak lepas tu tak tau r. Ada rezeki mereka offer r permanent position. Just wait n see in a 2 months time!

ngantok..nite..zZzZz

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...