Monday, 4 April 2011

where to go?

people say, face with your problem,then it would be settle..
during practical, semua student buat research masing2, need not to be worry..aku dah siap dah..haha
Competitor Analysis, tu tajuk thesis aku..
Three company in one research, not a problem..
Baru-baru ni hasil kerja ak kena reject, supervisor ak kte ni kerja budak fresh graduate, dia nak hasil kerja ak lebih baik dari tu..WELL?

Okay, 1st: Company yg ak analyze company oil and gas, since ak ni budak business memg agak sukar nak paham service2 company nie..

2nd: Almost 90 percent hasil kerja ak kna buat balik. Need to use other data coz after supervisor aku review, he said the previous data not suitable to compared.

3rd: aku ada kurang seminggu je lagi..

4th: aku kena present kat lembaga corporate..

kalau la boleh aku nak skip seminggu ni, nak blaja masak ke, g tgok wayg ke..
Bahagianya hidup aku..Realitinya,mana aku nak pergi? face it, settle it..then u r free,hopefully..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...